حمل بار به خارج کشور ، یکی از دغدغههای مهم در افرادی است که قصد دارند به کشورهای خارجی سفر کنند و یا اشیاء و کالایی را برای عزیزان و بستگان خود ارسال کنند. زمان ارسال، کیفیت خدمات، امنیت و بیمه، تحویل به موقع و مناسب و همچنین قیمت حمل بار هوایی خارجی ، یکی از مهمترین چالشها و دغدغههایی است که ممکن است ذهن مسافر یا کسی که قصد ارسال کالا به خارج از کشور را دارد، مشغول سازد. در این محتوا از وبسایت بی.اس.ال قصد داریم راجع به قوانین حمل بار به خارج کشور ، فریت بار به آمریکا ، فریت بار به اروپا ، و قیمت حمل بار هوایی خارجی اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم. از شما دعوت میکنیم در این محتوا همراه ما باشید:
قوانین حمل بار به خارج کشور
فریت بار به اروپا / فریت بار به آمریکا
واژه فریت ، به انگلیسی Frieght ، به معنای باربری و حمل بار است. درست همانند شرکتهای باربری و حملونقل داخلی که کار انتقال کالا را بین نقاط مختلف کشور انجام میدهند، یکی از مهمترین مسئولیتهای یک شرکت حملونقل بینالمللی ، فریت بار به اروپا ، فریت بار به آمریکا و یا هر نقطهی دیگری از جهان است.
بر اساس مقررات شرکتهای هوایی، هر مسافر اجازه همراه داشتن مقدار معینی بار را دارد؛ همراه داشتن بیش از این حد معین شده، مسافر را مشمول جریمهی اضافه بار میکند؛ به همین دلیل اگر شما قصد سفر به خارج از کشور را دارید، باید از مبنا و قوانین ارسال بار هوایی خارجی ، مطلع باشید و در صورت داشتنِ بار بیشتر، برای اجتناب از جریمه اضافهبار، اقدام به فریت بار به اروپا یا فریت بار به آمریکا یا هر مقصد دیگری نمایید.
همانطور که اشاره شد منظور از فریت بار ، سپردن وظیفه انتقال بار به یک شرکت حملونقل بینالمللی است. بسته به طول مسیر و میزان پروازها به مقصد مورد نظر، فریت بار چیزی در حدود 2 روز تا یک هفته زمان میبرد. پس از رسیدن بار به مقصد، مدت زمان مشخصی که عموما 48 ساعت است، بار جهت تحویل در انبارهای شرکت، نگهداری میشود و بعد از این مدت، بابت نگهداری بارتان در انبار، از شما هزینه انبارداری گرفته میشود.
فریت بار به اروپا یا فریت بار به آمریکا تنها مربوط به مسافرین سفرهای خارجی نیست. بازرگانان و تجار و یا حتی کسانی که مایل به ارسال سوغات یا هر وسیلهی دیگری برای نزدیکان خود هستند، مخاطب سیستم فریت بار به خارج از کشور هستند.
البته ذکر این نکته ضروری است که انتقال هر گونه کالا و بار برای مقاصد صادراتی توسط تجار، بیشتر به عنوان کارگو ، به انگلیسی cargo ، مصطلح است که ارسال کنندگان کالا را الزام به داشتن کارت بازرگانی میکند.
اگر شما قصد سفر به خارج از کشور را دارید باید چند روز پیش از پرواز خود، فریت بارهایتان را انجام دهید تا زمان رسیدن شما به مقصد و زمان دریافت بار، تقریبا همزمان شود. بدیهی است ارسال بار به مقاصدی که از نظر بُعد جغرافیایی دورتر هستند، ممکن است به زمان بیشتری احتیاج داشته باشد که لازم است شما این مساله را از شرکت حملونقل بینالمللی کالا بپرسید. به عنوان مثال، ممکن است فریت بار به آمریکا یا آمریکای جنوبی، از فریت بار به اروپا نیازمند زمان بیشتری باشد که بدون شک، این مساله در نحوهی برنامهریزی شما موثر خواهد بود.
ارسال بار هوایی خارجی شامل چه خدماتی میشود ؟
شرکتی که وظیفه فریت بار را از طرف شما بر عهده میگیرد، باید مجموعه از این وظایف و خدمات را برای شما انجام دهد:
نخست، تحویل گرفتن بار که میتواند در محل فرودگاه یا هر مبدا مورد نظر شما انجام شود. در صورتی که بار را در خارج از فرودگاه به شرکت تحویل دهید، هزینه حمل زمینی بار به عهده شما ، یعنی فرستنده، خواهد بود.
گام بعدی پس از دریافت بار، بسته بندی کردن بار به شکل اصولی و با متریال مناسب است، به طوری که آسیبی به لوازم و وسایل شما خصوصا موارد شکستنی وارد نشود. در این مرحله، تمام جزئیات بار توسط پرسنل شرکت، لیستبرداری میشود تا نسخه ترجمه شده آن به انگلیسی برای دریافت بارنامه به گمرک ارائه شود.
باید توجه داشته باشید که فریت هوایی بار یا همان ارسال بار هوایی خارجی ، دارای محدودیتیهایی است که از قبل توسط کارشناسان حرفهای شرکت به شما اطلاع داده میشود. برای مثال برخی از اقلام و کالاها، مانند اسلحه یا اشیای عتیقه را نمیتوانید فریت کنید.
زمانی که کار پکینگ و بستهبندی و همین طور انتقال زمینی بار انجام شد، کارشناسان شرکت خدمات هوایی اقدام به انجام امور مربوط به صدور بیمهنامه، تشریفات فرودگاهی و گمرکی کرده و پس از صدور بارنامه، لوازم شما را برای ارسال بار به اروپا یا آمریکا و یا هر نقطهی دیگری که مد نظرتان است، تحویل شرکت هواپیمایی میدهند.
چه کالاهایی را نمیتوانید فریت کنید؟
لیست کالاهایی که امکان انتقال را ندارند، تابع قوانین گمرکی کشور است، لازم است اطلاعات بروز ممنوعیتهای فریت بار به خارج از کشور را از کارشناسان شرکت حملونقل مورد اعتمادِ خود دریافت کنید.
اما به طور معمول، این موارد را نمیتوانید فریت کنید: اشیای عتیقه ، ارز ، انواع سلاح و تجهیزات نظامی ، قالیهای دستباف عتیقه ، طلا ، نقره و سنگهای قیمتی ، ورقهای مینیاتور و به طور کلی المانهای تاریخی و متعلق به میراث فرهنگی ، شمع و باتری ، عطر و ادکلن و برخی مایعات.
محاسبه هزینه حمل بار
بدون شک، مسالهی هزینه و قیمت حمل بار هوایی خارجی عامل مهمی در فریت بار خارجی محسوب میشود و خواه یا ناخواه، ما را دچار محدودیتهایی میکند.
چندین عامل، در محاسبه هزینه حمل بار به خارج از کشور تاثیرگذار هستند. با توجه به نوسانات قیمت دلار، محاسبه هزینه حمل بار به خارج کشور تا حدود زیادی مرتبط به زمان و تاریخی است که شما اقدام به ارسال وسایل خود میکنید.
از نظر شرکتهای هواپیمایی، دو مبنا برای تعیین هزینه حمل بار وجود دارد که عبارتند از چگالی حجمی و چگالی وزنی .
اگر وزن بار نسبت به حجم آن بیشتر باشد، شرکت هواپیمایی هزینه حمل بار را بر اساس وزن بار محاسبه میکند و اگر بار شما حجیم باشد و در عوض وزن کمتری داشته باشد، ملاک محاسبه هزینه حمل بار، حجم آن خواهد بود.
باید توجه داشته باشید که ممکن است شرکت حمل و نقل هوایی در زمان دریافت بار، اقدام به وزن کردن بار شما کند، اما ملاک اصلی وزن بار و محاسبه هزینهی آن، وزنی است که شرکت هواپیمایی در فرودگاه مشخص میکند! به جز وزن و یا حجم بار، نوع بستهبندی، ارزش لوازم برای تعیین حق بیمه، نوع بار و تعرفههای شرکت خدمات حمل بار ، در هزینه فریت بار موثر هستند.
بسیار مهم است که قبل از اقدام به فریت بار، اطلاعات لازم را به طور دقیق از شرکت حملونقل بینالمللی مورد نظرتان دریافت کنید. به طور خلاصه، عوامل مهم در محاسبه هزینه حمل بار به خارج از کشور عبارتند از :
- مقصد و مسیر حمل بار
- حجم و یا وزن بار
- نحوهی ارسال بار (حمل و نقل هوایی، حمل و نقل دریایی، حمل و نقل زمینی)
- ارزش بار
- نوع بار
- نوع و نحوه بستهبندی
- تعرفه پایه شرکت حمل بار
قیمت حمل بار به اروپا
پیشتر در خصوص قیمت حمل بار به اروپا ، آسیا و یا نقاط دیگر دنیا توضیح داده شد، قیمت حمل بار به اروپا بسته به کشور مقصد و همین طور شهر مورد نظر متفاوت خواهد بود؛ برای مثال هزینه حمل لوازم منزل به آلمان نسبت به هزینه ارسال به ایتالیا تا حدودی کمتر است، اما هزینه حمل لوازم منزل به آلمان در شهرهای مختلف آن یکسان نیست. به عنوان نمونه، نرخ تعرفه ارسال بار به شهر مونیخ یا هامبورگ متفاوت است که البته این مساله، کاملا طبیعی است و در کشور خود ما نیز، ارسال زمینی بار از تهران به تبریز با تهران به بندرعباس قطعا یکسان نخواهد بود.
خوب است بدانید که شرکتهای حمل بار به خارج کشور ، نرخ پایه متفاوتی دارند؛ به عنوان مثال ارسال بار شما با ایرلاینهای داخلی، مثل ماهان، با هزینه ارسال بار به قطر یا ترکیش ایرلاین متفاوت است. بنابراین بهتر است از شرکت خدمات ارسال بار هوایی خارجی که در نظر گرفتهاید درخواست کنید با توجه به نوع و میزان بار، یک محاسبه تقریبی از هزینه حمل بار به شما ارائه کند تا تصمیمگیری بهتری داشته باشید.
روال ارسال بار به اروپا چگونه است ؟
ارسال بار به اروپا ، تابع قوانین و استاندارهای نوع سختگیرانهای است که معمولا در کشورهای اتحادیه اروپا یکسان است و شرکت خدمات حمل بار باید به آنها اشراف داشته و همهی موارد آن را مد نظر داشته باشد و ضمنا مشاورههای لازم را در اختیار مشتری و صاحب بار قرار دهد.
به عنوان نمونه داشتن گواهی قرنطینه و سمپاشی بار، از مواردی است که لازم است شرکت در زمان رسیدن بار به کشور اروپایی، ارائه نماید تا از قرنطینه شدن و یا معدوم شدن بار جلوگیری شود.
سخن پایانی
همانطور که قابل حدس است انتخاب شرکت حملونقل بینالمللی مناسب، یکی از مهمترین عوامل در فریت بار به آمریکا و همچنین فریت بار به اروپا و سایر نقاط دنیا است. شرکتهای باتجربه که تخصص و دانش کافی را در زمینهی حمل بار به خارج کشور دارند، خیال شما را آسوده میسازند که بار و کالایی که قصد ارسال و فریت آن را دارید، به بهترین شکل ممکن به دست گیرندهتان میرسد.
در پایان پیشنهاد میدهیم بیش از یک نفر را به عنوان تحویلگیرندهی بار معرفی کنید تا در صورت بروز مشکل برای نفر اول، امکان دریافت بار برای شخص دوم وجود داشته باشد و از مشکلات احتمالی اجتناب شود.
ازین که تا پایان همراه وبسایت B.S.L بودهاید از شما سپاسگزاریم. امیدواریم مطالبی که بیان شد برایتان مفید و سودمند واقع شده باشد.
ممنون از اطلاعات دقیقتون