شرکت نمایندگی کشتیرانی ستاره آبی دریا

  • صفحه اصلی
  • خدمات
    • حمل و نقل دریایی
      • NVOCC
      • LCL
      • FCL
      • حمل بار فله
    • حمل و نقل هوایی
      • سرویس حمل اسناد
      • حمل هوایی بار سنگین
      • حمل کالای خطرناک
      • حمل انواع باتری
      • حمل مایعات
      • حمل Door To Door
    • حمل و نقل ریلی
    • فرم های خام
      • عملیاتی
      • مالی
  • درباره ما
    • درباره هلدینگ ستاره آبی دریا
    • دفاتر رسمی BSL
    • دانلود فرم
  • اخبار و مقالات
  • روابط عمومی
    • انتقادات و پیشنهادات
    • رسیدگی به شکایات
    • ارسال رزومه
  • ارتباط با ما
  • فارسی
  • English
  • صفحه اصلی
  • اخبار و مقالات
  • حمل‌ونقل دریایی
  • کراس استاف – انتقال کالا با روش کراس استافینگ در حمل و نقل دریایی

کراس استاف – انتقال کالا با روش کراس استافینگ در حمل و نقل دریایی

پنج‌شنبه, 05 نوامبر 2020 / نوشته شده در حمل‌ونقل دریایی

کراس استاف – انتقال کالا با روش کراس استافینگ در حمل و نقل دریایی

مقدمه

حمل و نقل کالا ار طریق راه‌های آبی، رایج‌ترین راه برای صادرات و واردات کالا به شمار می‌رود. برای انتقال کالا از مسیرهای آبی از روش‌های مختلفی برای انتقال کالا به کشتی‌ها استفاده می‌شود. کراس استاف یا Cross Stuffing یکی از روش‌های انتقال کالا در حمل و نقل دریایی است. در این مطلب قصد داریم تا دلایل استفاده از این روش در حمل و نقل کالا را برای شما معرفی کنیم. همچنین انجام این کار در حمل و نقل دریایی چه مزایا و معایبی برای صادر کننده کالا دارد و چه زمانی نیاز است که از این روش برای صادرات و واردات کالای خود استفاده کنیم.

Cross Stuffing

کراس استاف چیست؟

کراس استفاد یک روش حمل نقل است که در آن بارها بین کشتی‌های مختلف جا به جا می‌شوند. در این روش کانتینر از روی یک کشتی به یک کشتی دیگر منتقل می‌کنند یا حتی در برخی موارد محموله داخل کانتینر، با یک کانتینر دیگر تعویض می‌شود. کراس استاف در حمل و نقل دریایی، به خاطر رهایی از یکی سری مشکلات در حین صادرات و واردات کالا بین کشورهای مختلف استفاده می‌شود. در ادامه مطلب بیشتر با دلایل انجام این کار در حمل و نقل دریایی آشنا خواهید شد.

دلایل انجام کراس استاف در حمل و نقل دریایی

استفاده از هر روش حمل و نقلی برای صادرات واردات نیاز به بررسی یک سری شرایط خاص دارد. به همین خاطر نیاز است که برای انجام مراحل انتقال کالا، ابتدا مسائل پیش رو برررسی شود تا بتوانیم از هدر رفتن زمان یا پرداخت هزینه‌های اضافی در امان باشیم. کراس استاف نیز فقط در برخی موارد باید استفاده شود در غیر صورت به کار بردن این روش در موارد غیر ضروری توصیه نمی‌شود.

دلایل انجام کراس استاف در حمل و نقل دریایی

حمل و نقل کالا به روش کراس استافینگ به خاطر محدودیت بنادر

در برخی از بنادر به دلیل برخی از محدودیت‌ها امکان بارگیری و یا تخلیه بار به صورت مستقیم وجود ندارد به همین خاطر شرکت‌های بازرگانی مجبور می‌شوند تا از روش کراس استاف استفاده کنند. یکی از این محدودیت‌ها این است که حجم کشتی زیاد است و بندر ظرفیت پهلو گرفتن کشتی با چنین حجمی را در خود ندارد، به همین خاطر کشتی در مکانی خارج از محدوده بندر توقف می‌کند و کانتینرها را به کشتی‌های کوچکتری انتقال می‌دهد تا آن‌ها در بندر پهلو بگیرند و بار را تخلیه کنند. استفاده از روش کراس استفاینگ در این وضعیت تنها راهی است که این امکان را می‌دهد تا محموله‌های دریافتی بتوانند وارد کشور شوند.

حمل و نقل کالا به روش کراس استافینگ به خاطر محدودیت بنادر

بسیاری از کشورهای کوچک دنیا که بنادر آن‌ها کم ظرفیت است، از این روش برای واردات کالا مورد نیاز مردم خود استفاده می‌کنند. البته این برداشت اشتباه را نکنید که روش کراس استاف تنها برای واردات کالا است، بلکه همین کشورها و بنادر کوچک برای صادرات کالای تولیدی خود نیز از همین روش استفاده می‌کنند. در برخی از حمل و نقل‌های دریایی که مسافت طولانی است، باید از کشتی‌های بزرگتر استفاده کرد. کشورهایی که امکان انتقال کالای خود به طور مستقیم در بنادر را ندارند، محموله‌ها را ابتدا در کشتی‌های کوچکتری بارگیری می‌کنند و سپس با استفاده از روش کراس استافینگ آن‌ها را به کشتی بزرگتر انتقال می‌دهند تا بتوانند کالاهای خود را به نقاط دوردست دنیا صادر کنند.

استفاده از روش کراس استاف برای دور زدن تحریم‌ها

استفاده از روش کراس استاف این امکان را می‌دهد تا برخی از کشورها تحریم‌های سیاسی را دور بزنند. کانتینرها و کشتی‌هایی که در حمل و نقل لجستیک فعالیت می‌کنند، همگی دارای یکی کد منحصر به فرد هستند که هویت کشتی و بارش را معرفی می‌کند. برخی از کشورها به خاطر برخی از تحریم‌های سیاسی و اقتصادی اجازه پهلو گرفتی کشتی‌هایی که از یک مبدا خاص هستند را نمی‌دهند. اینجاست که روش انتقال کراس استاف به کمک بازرگانان می‌آید تا آن‌ها بتوانند کالاهای خود را به هر جایی که می‌خواهند صادر کنند یا محصولات مورد نیاز مردم را از هر نقطه‌ای در دنیا تامین کنند.

استفاده از روش کراس استاف برای دور زدن تحریم‌ها

برای دور زدن تحریم‌ها با روش کراس استاف به یک کشور سومی نیاز است. باید دقت کنید که این کشور نباید در قوانین حمل و نقل دریایی دارای محدودیت‌خای خاصی باشد و کشور مقصد هم اجازه پهلو گرفتن کشتی‌های این کشور را در بنادر خود صادر می‌کند. کشورهایی که در مقصد خود تحریم هستند و نمی‌توانند کالاهای خود را به صورت مستقیم در بنادر مقصد تخلیه کنند، ابتدا بارهای خود را به این کشور سوم منتقل می‌کنند و محموله‌ها را با استفاده از روش‌ها کراس استافینگ در کشتی‌های کشور سوم بارگیری می‌کنند. با انجام این کار کد بار و کشتی به کشور سوم تغییر می‌کنند و دیگر برای پهلو گرفتن کشتی در مقصد مشکل خاصی نخواهد بود.

از این روش برای واردات کالا نیز استفاده می‌شود، به این صورت که کالا از طریق کشور ثالث سفارش گذاری می‌شود و کشتی‌های این کشور بارها را در مبدا بارگیری می‌کنند. کشتی‌ها پس از رسیدن به مقصد مورد نظر، محموله‌ها را با استفاده از روش کراس استاف در کشتی‌ها کشور مقصد اصلی بارگیری می‌کنند و بارها بدون هیچ مشکلی به داخل کشور انتقال می‌یابد.

اهمیت روش کراس استاف برای دور زدن تحریم‌ها در ایران

ایران سال‌های زیادی است که با محدودیت‌ها و تحریم‌های کشورهای اروپایی و آمریکا دست و پنجه نرم می‌کند. بسیاری از شرکت‌های حمل و نقل دریایی و کشتی‌هایی که پرچم ایران را حمل می‌کنند در فهرست تحریم‌ این کشورها قرار می‌گیرند. به همین خاطر استفاده از روش کراس استاف برای صادرات و واردات کالا در ایران به امری رایج تبدیل شده است. بسیاری از بازرگانان از کشورهای عربی و حاشیه خلیج فارس برای صادرات و واردات کالا استفاده می‌کنند.

اهمیت روش کراس استاف برای دور زدن تحریم‌ها در ایران

کالاهای صادراتی ایرانی ابتدا به این کشورها منتقل می‌شود و با استفاده از روش کراس استافینگ در کشتی‌های این کشورها قرار می‌گیرند و به مقصد مورد نظر منتقل می‌شوند. برای واردات کالا به ایران هم از همین راه استفاده می‌شود. شرکت‌های ایرانی، یک سری شرکت در این کشورها ثبت می‌کنند و کالاهای مورد نیاز را از این طریق ثبت سفارش می‌کنند تا کالا با نام این کشور تهیه شود و برای انتقال آن به ایران مشکلی وجود نداشته باشد. به همین خاطر است که روش کراس استاف برای سیستم حمل نقل دریایی ایران بسیار اهمیت دارد و اصطلاحا کار بدون آن لنگ می‌ماند.

مشکلات استفاده از روش کراس استاف برای دور زدن تحریم‌ها

استفاده از این روش برای دور زدن تحریم‌‍ها آنچنان بدون دردسر هم نیست و ممکن است که گاهی با مشکلات جدی مواجه شود. در برخی از موارد کشورهای مقصد هویت اصلی کشتی را متوجه می‌شوند و ممکن است که بار یا کشتی را چند روزی توقیف کند. این اتفاق ممکن است که زیان‌های مالی زیادی را برای بازرگانان و ناوگان دریایی کشور به وجود آورد و همچنین برای روابط بین المللی کشور مشکلاتی را به وجود آورد. به طور کلی توقیف شدن بار یک کشور در بین راه، زیان‌های بسیاری را برای آن کشور به وجود خواهد آورد.

معایب استفاده از روش کراس استافینگ

این روش هم مانند دیگر روش‌های حمل و نقل مزایا و معایب خاص خود را دارد. استفاده از روش کراس استاف برای انتقال بار بین کشتی‌ها به شرایط خاصی نیاز دارد و انجام این کار ممکن است مشکلاتی را حین صادرات و واردات کالا به وجود آورد. انجام کراس استافینگ بین دو کشتی نیازمند این است که یکی از کشتی‌ها به جرثقیل مجهز باشد تا بتواند بار را به کشی مورد نظر منتقل کند. برای انجام عملیات کراس استافینگ به شرایط آب و هوایی مناسبی نیاز است و اگر دریا مواج باشد نمی‌توان این روش را برای انتقال کالا به کار برد. استفاده از این روش ممکن است که به بخشی از محموله درون کانتینر آسیب وارد کند و بخشی از کالاها در حین انتقال کراس استافینگ از بین بروند.

معایب استفاده از روش کراس استافینگ

انتقال کالا با روش کراس استاف، به زمان زیادی احتیاج دارد و به طور کلی استفاده از این روش به جای تخلیه یا بارگیری مستقیم کشتی در بندر بیشتر زمان می‌خواهد. به همین خاطر کشورهایی که بنادری کوچکی دارند انجام مراحل صادرات و واردات کالا از آن‌ها نیازمند زمان زیادی است. همچنین انجام این روش هزینه‌های زیادی را برای بازرگانان به همراه دارد. کشور ما از آنجایی که بنادر بزرگ و پر ظرفیتی دارد اما به دلیل تحریم‌ها مجبور است که از روش کراس استاف برای واردات و صادرات کالاها استفاده کند. به همین خاطر هزینه زیاد و بیهوده‌ای را بر دوش بازرگانان افتاده است.

سخن پایانی

امکان استفاده از این روش در بسیاری از شرکت‌های بزرگانی وجود دارد. شرکت حمل و نقل ستاره آبی دریا هم در برخی موارد از روش کراس استاف برای انتقال کالاها استفاده می‌کند. کراس استافینگ همانند دیگر راه‌های حمل و نقل کالا مزایا و معایی خاص خودش را دارد و باید تنها در موارد ضروری از آن استفاده کرد.

شما می توانید مطالب مرتبط دیگری را نیز در اینجا ببنید

کشتی های چند منظوره
کشتی های چند منظوره کدامند – این کشتی‌ها چند نوع دارند و کاربرد آن‌ها چیست
انواع کانتینر
انواع کانتینر | نحوه‌ بارگیری کانتینر
واردات از چین – راهنمای جامع واردات از یکی از بزرگترین تولیدکنندگان دنیا

2 نظر در “ کراس استاف – انتقال کالا با روش کراس استافینگ در حمل و نقل دریایی”

  1. توسط مصطفی نصرالهی گفته است :پاسخ
    3 دسامبر 2020 در11:51 ق.ظ

    سلام
    برای ارسال بار تا ۴۵ کیلیو بعنوان بازار یابی در کانادا درخصوص کیف چرم و زیورالات نقره چه راهی رو پیشنهاد میدید
    درصورت بار تجاری کمتر از نصف کانتینر چه روشی رو پیشنهاد میدید
    واتساپ
    09129170211

    1. توسط Editor BSL گفته است :پاسخ
      11 نوامبر 2021 در12:00 ب.ظ

      سلام، روزتون بخیر
      امکان ارسال زیورآلات و صنایع دستی به صورت شخصی وجود نداره.
      اگه میخواید به صورت حقوقی و از طریق شرکت انتقال بدید با شماره شرکت تماس بگیرید.
      ۰۲۱_۴۲۲۸۷
      داخلی ۶۳۰
      سرکار خانم خانی پاسخگوی شما هستند.
      یا شماره تماسی اعلام بفرمایید که همکارانم با شما تماس بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

حمل و نقل هوایی

حمل و نقل دریایی

حمل و نقل ریلی

جستجو نوشته ها

آخرین نوشته ها

  • گسترش روابط تجاری میان بندر آبادان و بندر واصلیه عراق

    گسترش روابط تجاری میان بندر آبادان و بندر واصلیه عراق

    0 نظر
  • افزایش ترانزیت ایران و تاجیکستان

    افزایش ترانزیت ایران و تاجیکستان

    0 نظر
  • همکاری‌های دریایی ایران و عمان

    همکاری‌های دریایی ایران و عمان

    0 نظر

آخرین دیدگاه ها

  • websiteadmin در راهنمای کامل پیگیری کد مرسولات پستی
  • محمدرضا ثمره جهانی در راهنمای کامل پیگیری کد مرسولات پستی
  • websiteadmin در شرکت حمل‌ونقل دریایی | مزایای حمل bsl کدام است؟

ما آماده ایم محصولات شما را به هر نقطه ای از جهان ارسال کنیم!

سرویس دریایی ، هوایی و ریلی ، ارسال محصولات به تمام نقاط جهان در سریع ترین زمان ممکن و با کمترین هزینه

ارتباط با ما

شرکت ستاره آبی دریا با بیش از ۲ دهه فعالیت مستمر و موفق در زمینه بازرگانی , حمل و نقل و تجارت بین الملل و متشکل از کادری چند صد نفره از متخصصین خبره در امر لجستیک با ملیت های مختلف؛ آماده خدمت رسانی همه جانبه و حرفه ای در کلیه فرایند زنجیره تامین کالا به تمامی بازرگانان و مشتریان گرامی می باشد. مختصری از توانمندی های شرکت ستاره آبی دریا در حوزه تجارت بین المللی به شرح روبرو می باشد :

  • رفع کامل موانع تحریم
  • امکان برقراری ارتباطات تجاری با سایر کشورها علیرغم تحریم
  • وساطت در خرید کالاها از فروشنده های خارجی
  • امکان انجام کلیه امور خرید و صادرات کالا از کشورهای خارجی
  • دارا بودن حساب های بین المللی معتبر جهت تسهیل روند تجارت خارجی

هلدینگ ستاره آبی دریا با بیش از ۲ دهه فعالیت مستمر و موفق در زمینه بازرگانی , حمل و نقل و تجارت بین الملل و متشکل از کادری چند صد نفره از متخصصین خبره در امر لجستیک با ملیت های مختلف؛ آماده خدمت رسانی همه جانبه و حرفه ای در کلیه فرایند زنجیره تامین کالا به تمامی بازرگانان و مشتریان گرامی می باشد.

لینک های سریع

  • هلدینگ ستاره آبی
  • اخبار و مقالات
  • دفاتر رسمی BSL
  • ارتباط با ما

خدمات ما

  • حمل و نقل هوایی
  • حمل و نقل دریایی
  • حمل و نقل ریلی

اطلاعات تماس

آدرس:

خیابان مطهری، بالاتر از مفتح - پلاک۱۶۱ - طبقه همکف

دفتر دریایی : یکشنبه تا پنجشنبه 9 الی 15 - شنبه ها تعطیل
دفتر هوایی : شنبه تا چهارشنبه 9 الی 15 - پنجشنبه 9 الی 12
دفتر بندرعباس: شنبه تا چهارشنبه 7:30 الی 15:00 - پنج شنبه 7:30 الی 12:00

42287 21 98+
57806000 21 98+

info@bslshipping.com
info@bslexpress.net

© 2022 تمامی حقوق وبسایت برای شرکت ستاره آبی دریا محفوظ است.

بالا