فریت بار به کانادا | روشهای ارسال بار به کشور کانادا یک از هفت اقتصاد بزرگ جهان و از مهاجر پذیرترین کشورهای غربی است. شرایط فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مناسب، این کشور را به یکی از جذابترین مقاصد مهاجرتی ایرانیان تبدیل کرده است. سالانه تعداد زیادی از هموطنان ما به منظور کار، تحصیل و یا زندگی به این کشور مهاجرت میکنند. به همین دلیل ارسال انواع بستههای پستی و همین طور فریت بار به کانادا، از سالهای دور، مرسوم بوده است. بسیاری از افرادی که به کانادا مهاجرت میکنند، مایلند برخی از وسایل زندگیشان را با خود به همراه ببرند. حملونقل به کانادا یا به عبارت دیگر، فریت بار به کانادا، موضوعی است که در این محتوا از وبسایت bsl قصد داریم به آن بپردازیم. اگر شما هم قصد مهاجرت و یا فریت بار به کانادا را دارید، لطفا این محتوا را همراهی کنید.
حملونقل هوایی به کانادا
به طور کلی، ارسال بار به خارج از مسیرهای هوایی، به دو صورت انجام میشود. این دو شیوه ارسال هوایی بار به خارج از کشور عبارتند از فریت بار و همین طور کارگو بار.
بار کارگو cargo مربوط به ارسال بارهای تجاری و در واقع برای صادرات و واردات بار از طریق مسیرهای هوایی است. برای ارسال بار به شیوه کارگو به کانادا، شما حتماً باید دارای کارت بازرگانی باشید. اما فریت بار به کانادا مربوط به اضافه بار مسافران هواپیما است.
منظور از فریت بار به کانادا چیست؟
اصطلاح فریت هوایی بار Freight در اصل مربوط به اضافهبار مسافری است همانطور که میدانیم هر مسافر پروازهای داخلی یا خارجی تا میزان مشخصی میتواند بار مسافری همراه داشته باشد. این حد مجاز تقریبا در حدود ۲۰ تا ۳۰ کیلوگرم متغیر است. اگر بار مسافر یک پرواز بیش از این حد مجاز باشد، مشمول جریمه اضافه بار میشود.
برای اجتناب از جریمه اضافه بار، که هزینه نسبتاً زیادی هم هست، شما می توانید اضافه بار خود را به کانادا فریت کنید. یعنی از طریق پروازهای باری، محموله بار اضافه خود را به کانادا ارسال کنید.
همان طور که کارگوی بار مربوط به تجار و بازرگانان است، فریت بار به کانادا هم الزاماً نیاز به بلیط پرواز به کانادا دارد. فریت بار به کانادا باعث میشود هزینه اضافه بار، تا یک سوم کاهش پیدا کند.
البته از آنجا که کلمه فریت Freight به معنی انتقال بار است گاهی این اصطلاح به طور عام برای ارسال بار استفاده می شود.
نحوه محاسبه هزینه فریت بار به کانادا
هزینه ارسال بار هوایی به کانادا بستگی به عوامل مختلفی دارد. این عوامل شامل وزن بار، شرکت هواپیمایی و شرکت حملونقل بینالمللی، بیمه، گمرکی، حمل داخلی، بستهبندی، نوع خدمات و همین طور هزینههای مقصد است.
منظور از وزن بار میتواند وزن جرمی یا وزن حجمی آن باشد. در صورتی که حجم بار شما بزرگتر از حد معمول باشد، مبنای محاسبه وزن حجمی بار است. وزن حجمی بار از فرمول زیر به دست میآید:
۶۰۰۰/ حجم بار= وزن حجمی
شرکت هواپیمایی وزن جرمی و وزن حجمی را با هم مقایسه کرده و هر کدام که بزرگتر باشد، مبنای محاسبه هزینه فریت بار در نظر میگیرد.
نکته مهم در مورد هزینه ارسال بار هوایی این است که معمولا شرکتهای هواپیمایی ایرانی، هزینه کمتری از شرکتهای خارجی دریافت میکنند. پیشنهاد میکنیم ریز هزینههای ارسال بار به کانادا را به صورت جزءبهجز از شرکت باربری بینالمللی سوال کنید.
به جز یک مبلغ مشخصی (در حدود ۴۰ دلار) ، پس از رسیدن بار به فرودگاه مقصد، تا ۴۸ ساعت هزینه انبارداری شامل شما نمیشود. اما اگر بیش از این مدت بار را از فرودگاه تحویل نگیرید مشمول پرداخت هزینه انبارداری خواهید شد.
همچنین اگر حجم یا وزن بار به صورتی باشد که نیاز به کارگر بیشتر یا حمل با لیفتراک باشد، هزینه آن مجزا محاسبه می شود.
مدت زمان فریت بار به کانادا
اگر شما قصد ارسال هوایی بار به کانادا را داشته باشید اینکار چیزی در حدود ۵ تا ۱۰ روز زمان میبرد. البته طبیعی است که ارسال هوایی بار به کانادا از ارسال بار با کشتی گرانتر است. ارسال بار به کانادا با کشتی هم تقریبا دو ماه زمان لازم دارد. در مورد فریت بار مسافری به کانادا لازم است به این نکته توجه کنید. برای اینکه بار تقریبا با خود شما به کانادا برسد بهتر است، ارسال بار یک تا دو هفته قبل از پرواز خودتان انجام شود.
ارسال بار به کانادا با کشتی
علاوه بر حملونقل هوایی، شما میتوانید انواع وسایل و بارهای خود را با کشتی نیز به کانادا ارسال کنید. برای بارهای بیش از ۲۰۰۰ کیلوگرم، معمولا ارسال بار با کشتی هزینه کمتری از ارسال هوایی بار خواهد داشت. انواع بارهای حجیم مانند وسایل منزل و مبلمان، بهتر است با کشتی و کانتینر ارسال شوند.
مدت زمان ارسال بار به کانادا با کشتی در حدود ۶۰ روز است، که در مقایسه با فریت هوایی ۱۰ روزه، به مراتب زمان بیشتری است.
ارسال بار با کشتی کانتینری به صورت FCL و LCL انجام میشود. روش FCL مربوط به زمانی است که حجم بار شما به اندازه یک کانتینر کامل باشد.
اگر بار شما کمتر از ظرفیت یک کانتینر باشد به صورت خرده بار یا LCL حمل میشود. به بیان دیگر، بار شما همراه با بارهای مشابه در یک کانتینر مشترک قرار میگیرد.
مراحل ارسال بار به کانادا
چه از طریق ارسال بار هوایی و چه از طریق حملونقل دریایی، مراحل ارسال بار و مرسولات به کانادا عبارتند از:
- تماس با شرکت حملونقل بینالمللی، مشاوره و عقد قرارداد
- دریافت بار توسط پرسنل شرکت در مبدأ یا در فرودگاه (یا بندر)
- تهیه لیست بار و بستهبندی
- سمپاشی (در صورت نیاز)
- دریافت گواهینامههای لازم توسط شرکت حملونقل بینالمللی
- انجام امور اداری و تشریفات گمرکی، صدور بیمهنامه معتبر
- بارگیری و پلمپ بار
- تحویل بار به هواپیمایی یا کشتیرانی توسط شرکت باربری بینالمللی
- دریافت بار از هواپیمایی یا کشتیرانی در کانادا
- انجام امور انبارداری و ترخیص گمرکی در کانادا
- تحویل بار به محل مورد نظرمشتری طبق قرارداد طرفین
مسیرهای ارسال بار به کانادا
به دلیل برخی مسائل سیاسی، فعلا پرواز مستقیمی از ایران به کانادا وجود ندارد. تمامی پروازهای به کانادا به صورت غیرمستقیم از طریق قطر، امارات، ترکیه و یا کشورهای اروپایی انجام میشود. در حال حاضر، فریت بار به کانادا به صورت هوایی، تنها توسط هواپیمایی قطر و امارات به شهرهای تورنتو و منترال انجام میشود. ارسال بار با کشتی نیز به شهر ونکوور صورت میگیرد.
مدارک مورد نیاز برای ارسال بار به کانادا
- مدارک شناسایی فرستنده و گیرنده بار (شامل پاسپورت و کارت ملی)
- آدرس کامل گیرنده و فرستنده با کدپستی
- لیست بستهبندی
- بلیط پرواز برای فریت مسافری
- کارت بازرگانی برای بارهای تجاری (کارگو)
- بارنامه بینالمللی که توسط شرکت باربری صادر میشود
کد رهگیری بینالمللی
شرکتهای پست بینالمللی و همین طور حملونقل بینالمللی با دریافت بسته پستی یا بار، به شما کد رهگیری میدهند. از طریق این کد رهگیری و ورود به سایت همان شرکت میتوانید به صورت آنلاین وضعیت بار خود را کنترل نمایید.
این مکانیزم به شما کمک میکند در صورت تاخیر در ارسال یا هر مشکل دیگر، سریعتر امکان پیگیری داشته باشید.
عوارض گمرکی در کانادا
مسافران و مهاجران به کشور کانادا میتوانند وسایل خود را بدون پرداخت عوارض گمرکی به کانادا ارسال کنند. در صورتی که فرم دیکیریسن را در اداره گمرک کانادا پر کنید، این امکان برای شما تا ۴ سال وجود دارد که وسایل منزل یا شخصی خود را، که جنبه تجاری ندارند، به کانادا منتقل کنید.
خدمات درب تا درب DTD
یکی از خدمات بسیار مناسب شرکتهای حملونقل بینالمللی، سرویس DTD است. پیشنهاد میکنیم برای فریت بار به کانادا از خدمات DTD استفاده کنید. در این سرویس، پرسنل شرکت باربری بینالمللی وسایل شما را در محل مورد نظر شما تحویل میگیرند. این لوازم بعد از لیستبرداری، بستهبندی توسط شرکت، از منزل شما حمل میشود.
پس از ارسال بار به کانادا، وسایل شما درب منزل مورد نظرتان تحویل میگردد. هر چند هزینه سرویس DTD نسبت به سایر شیوههای ارسال بیشتر است، اما خیال شما از بابت تحویل و دریافت لوازمتان راحت خواهد بود.
با استفاده از خدمات درب به درب، میتوانید بدون هیچ گونه مشکلی بار خود را درب منزلتان تحویل بگیرید. قابل به ذکر است شرکت حملونقل بینالمللی bsl خدمات درب به درب را به مشتریان خود ارائه میدهند.
مینیمم بار چیست؟
شرکتهای هواپیمایی یک وزن حداقلی برای محاسبه هزینه بار به کانادا دارند. معمولا این وزن در بیشتر شرکتها ۴۵ کیلوگرم در نظر گرفته میشود. چنانچه بار شما کمتر از این مقدار باشد، هزینه بر مبنای تعرفه ۴۵ کیلو محاسبه میشود.
برای بارهای با وزن کمتر، بهتر است از شیوه ارسال پست بینالملل اقدام کنید. به طور معمول برای فریت بار رده وزنی در نظر گرفته میشود:
- تعرفه بارهای تا ۴۵ کیلوگرم
- تعرفه بارهای بیش از ۴۵ تا ۱۰۰ کیلوگرم
- تعرفه بارهای بیش از ۱۰۰ تا ۳۰۰ کیلوگرم
- تعرفه بارهای بیش از ۳۰۰ کیلوگرم
سخن پایانی
فریت بار به کانادا راهی مطمئن و مناسب برای ارسال بار به کانادا است. برای این کار لازم است با شرکتهای حملنقل بینالمللی صاحب نام و معتبر تماس بگیرید. هولدینگ ستاره آبی دریا bsl با بیش از دو دهه تجربه در زمینهی حملونقل بینالمللی و خدمات باربری آماده خدمترسانی به مشتریان عزیز میباشد.
ما بار شما را به هر کجای دنیا که بخواهید میفرستیم.
ازین که تا پایان همراه این مقاله بودهاید از شما سپاسگزاریم. امیدواریم آنچه بیان شد برایتان مفید واقع شده باشد.